Bota gome
Bota e ëmbëlsirave
karamele qesharake
rreth 125
rreth nesh

Profili i kompanisë

Guangdong Suntree Foodstuff Co., Ltd. themeluar në vitin 1990, është një fabrikë karamele ODM & OEM e specializuar në prodhimin e karamele karamele dhe gome në sektorin e produkteve ushqimore.Ka 80,000 m2 punishte të ndërtuara sipas standardit të GMP (Good Manufacturing Practice) dhe 8 linja të avancuara prodhimi gjermane në kompaninë tonë.

më shumë

Suntree Ushqimore

Lollipop dhe karamele gome

 • Mix Fruit Shije Lollipop Toy Karamele të fortë

  Mix Fruit Shije Lollipop Toy Karamele të fortë

  Emri i produktit Përzierje me shije frutash në formë ëmbëlsirash të forta Nr. artikulli H0220 Detajet e paketimit 8g*30pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 30 enë HQ/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 GMP Certified of Workshops: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në suplementet dietike Koha e dorëzimit 15-30 DITË PAS DEPOZIMIT DHE...

 • Karamele të forta gjigante Lollipop me përzierje shkopi të bardhë me paketë kuti

  Karamele të forta gjigante Lollipop me përzierje shkopi të bardhë ...

  Emri i produktit Karamele të forta gjel sheqeri me shije të përzier me shkop të bardhë me paketim të kutisë Nr. artikulli H0229 Detajet e paketimit 8g*30pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 30 enë HQ/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 linja pune të certifikuara: GMP 8 Numri i seminareve: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 1...

 • Lollipops karamele të forta të mullinjve me erë

  Lollipops karamele të forta të mullinjve me erë

  Emri i produktit Super Windmill lollipops karamele të forta Nr. artikulli H0222 Detajet e paketimit 8g*30pcs*20jars/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 30 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 GMP Certified of Workshops: Manufa8 jeta 12 muaj Certifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas depozitimit dhe konfirmimit...

 • Gjiganti nxjerr karamele të forta në këmbë në kuti

  Gjiganti nxjerr karamele të forta në këmbë në kuti

  Emri i produktit Karamele e vogël e fortë e ëmbëlsirave që qëndron në kuti, shije përzierje Nr. Artikulli H0227 Detajet e paketimit 8g*30pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 30 kontejner HQ/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 linjat e prodhimit, Certifikata GMP8 i seminareve: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Certifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas...

 • OEM Raspberry Gummy Soft Candy me paketë të brendshme dhe paketë të buta të jashtme

  Karamele të buta OEM Raspberry Gummy me paketë të brendshme...

  Emri i produktit OEM Raspberry gummy karamele e butë me paketë të brendshme dhe paketë të jashtme të butë Nr. Artikulli H02305 Detajet e paketimit 16g*60pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 25 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 Linjat e prodhimit, duke përfshirë 2MP Certifikata katrore, 8 Numri i seminareve: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në shpërndarjen e suplementeve dietike t...

 • Dinosaur Gummy Soft Candy me paketë të butë

  Dinosaur Gummy Soft Candy me paketë të butë

  Emri i produktit ODM Brand Dinosaur ëmbëlsira e butë me paketë të butë Nr. Artikulli H02302 Detajet e paketimit 2g*60pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 25 enë HQ/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m2 seminare: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas...

 • Suplement OEM Gummy Diet Karamele të buta me kuti

  Suplement OEM Gummy Diet Karamele të buta me kuti

  Emri i produktit OEM Brand Bear ëmbëlsira e butë me paketë të butë Nr. artikulli H02301 Detajet e paketimit 2g*60pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 25 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 linjat e prodhimit të certifikatës GMP8: seminare: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas dep...

 • Pizza Gummy Soft Candy me paketë kuti

  Pizza Gummy Soft Candy me paketë kuti

  Emri i produktit Fruit Gummy butak karamele me paketim të butë Nr. Artikulli H02300 Detajet e paketimit 2g*60pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 200ctns Kapaciteti dalës 25 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 GMP Punë të certifikuara: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas depozitimit dhe ...

 • Ring Up Candy Espresso Coffee

  Ring Up Candy Espresso Coffee

  Emri i produktit karamele e fortë për kafe Espresso Nr. artikulli H03017 Detajet e paketimit 5g*8pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 100ctns Kapaciteti dalës 25 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 GMP Certified Workshops 8 Linjat e prodhimit të punëtorisë: Çertifikimi 12 muaj HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas depozitimit dhe konfirmimit ...

 • Karamele të forta OEM Kapuçino me Mix Favor

  Karamele të forta OEM Kapuçino me Mix Favor

  Emri i produktit OEM karamele e fortë Cappuccino me favor përzierjen Nr. Artikulli H03014 Detajet e paketimit 8g*8pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 100ctns Kapaciteti dalës 25 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 GMP Certified of Workshops: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas depozitimit dhe ...

 • Karamele të forta kafeje ODM me favor të përzierjes

  Karamele të forta kafeje ODM me favor të përzierjes

  Emri i produktit ODM karamele e fortë për kafe me favor përzierje Nr. Artikulli H03013 Detajet e paketimit 8g*8pcs*20 kavanoza/ctn MOQ 100ctns Kapaciteti dalës 25 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 GMP Workshops Certified: Workshops Numri i prodhimit: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në suplementet dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas depozitimit dhe konf...

 • Hot Sales OEM Akullore karamele të forta me Mix Favor

  Hot Sales OEM Akullore karamele të forta me Mix Favor

  Emri i produktit Hot sales OEM Akullore karamele e fortë me favor përzierjen Nr. Artikulli H03010 Detajet e paketimit 8g*8pcs*20jars/ctn MOQ 100ctns Kapaciteti dalës 25 HQ enë/ditë Sipërfaqja e fabrikës: 80,000 m², duke përfshirë 2 GMP Certified Manulines8 Workshop Certified Manufacture i seminareve: 4 Jetëgjatësia 12 muaj Çertifikimi HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA RAPORT OEM / ODM / CDMO E disponueshme, CDMO veçanërisht në Suplementet Dietike Koha e dorëzimit 15-30 ditë pas dep...

më shumë

Lajme

lajmet e fundit

më shumë
hetim
 • partner1
 • partner2
 • partner3
 • partner4
 • partner5
 • partner2_03
 • partner8_03