Гумен свет
Светот на шекерче
смешни бонбони
околу 125
за нас

Профил на компанијата

Guangdong Suntree Foodstuff Co., Ltd. основана во 1990 година, е фабрика за слатки ODM и OEM специјализирана за производство на бонбони лижавчиња и гумени производи во секторот на прехранбени производи.Во нашата компанија има работилници од 80.000 m2 изградени според стандардот на GMP (Good Manufacturing Practice) и 8 напредни германски производствени линии.

повеќе

Suntree прехранбени производи

Лижавче и гумени бонбони

 • Измешајте ги тврдите бонбони за играчки со шекерче со вкус на овошје

  Измешајте ги тврдите бонбони за играчки со шекерче со вкус на овошје

  Име на производ Измешајте овошен вкус на лижавче, тврди бонбони Бр. 4 Рок на траење 12 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во додатоците во исхраната Време на испорака 15-30 ДЕНА ПО ДЕПОЗИРАЊЕТО И...

 • Цврсти бонбони со џиновски шекерче со мешавина од бело стапче со пакување кутија

  Џиновски тврди бонбони со бели стапчиња ...

  Име на производ Огромна тврда бонбона од лижавче со вкус на мешање бело стапче со пакување кутија Бр. 8 Број на работилници: 4 Рок на траење 12 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во Додатоци во исхраната Време на испорака 1...

 • Супер ветерница лижавчиња Хард бонбони Lolly

  Супер ветерница лижавчиња Хард бонбони Lolly

  Име на производ Super Windmill лижавчиња тврди бонбони Бр. ставка. живот 12 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во додатоците во исхраната Време на испорака 15-30 дена по депонирањето и потврдата...

 • Џинот избива тврди бонбони што стои во кутијата

  Џинот избива тврди бонбони што стои во кутијата

  Име на производ Мало лижавче тврдо бонбони стои во кутијата, измешајте вкус на артикл бр. на работилници: 4 Рок на траење 12 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во додатоци во исхраната Време на испорака 15-30 дена по...

 • ОЕМ гумени меки бонбони од малина со внатрешно пакување и надворешно меко пакување

  ОЕМ гумени меки бонбони од малина со внатрешно пакување...

  Име на производ OEM Raspberry гумени меки бонбони со внатрешно пакување и надворешно меко пакување Бр. ставка. 8 Број на работилници: 4 Рок на траење 18 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во Додатоци во исхраната Достапно...

 • Диносаурус Gummy меки бонбони со меко пакување

  Диносаурус Gummy меки бонбони со меко пакување

  Име на производ ODM Бренд Dinosaur гумени меки бонбони со меко пакување Бр. ставка. работилници: 4 Рок на траење 18 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во диететски додатоци Време на испорака 15-30 дена...

 • ОЕМ гумени диететски додаток Меки бонбони со кутија

  ОЕМ гумени диететски додаток Меки бонбони со кутија

  Име на производ ОЕМ Марка Bear Gummy меки бонбони со меко пакување Бр. ар. работилници: 4 Рок на траење 12 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во додатоците во исхраната Време на испорака 15-30 дена по деп...

 • Пица Gummy меки бонбони со пакување кутија

  Пица Gummy меки бонбони со пакување кутија

  Име на производ Fruit Gummy меки бонбони со меко пакување Бр. ставка. : 8 Број на работилници: 4 Рок на траење 18 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во Додатоци во исхраната Време на испорака 15-...

 • Заѕвони бонбони еспресо кафе

  Заѕвони бонбони еспресо кафе

  Име на производ Цврсти бонбони за еспресо кафе Бр. Рок на траење 18 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во диететски додатоци Време на испорака 15-30 дена по депонирањето и потврдата...

 • ОЕМ тврди бонбони од капучино со микс наклонетост

  ОЕМ тврди бонбони од капучино со микс наклонетост

  Име на производ ОЕМ Капучино тврди бонбони со микс бенд Бр. 4 Рок на траење 12 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во диететски додатоци Време на испорака 15-30 дена по депонирањето и ...

 • ОДМ Цврсти бонбони за кафе со микс наклонетост

  ОДМ Цврсти бонбони за кафе со микс наклонетост

  Име на производ ОДМ тврдо бонбони за кафе со микс фаворит Бр. 4 Рок на траење 12 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во диететски додатоци Време на испорака 15-30 дена по депонирањето и конф...

 • Жешка продажба ОЕМ сладолед Цврсти бонбони со микс наклонетост

  Жешка продажба ОЕМ сладолед Цврсти бонбони со микс наклонетост

  Име на производ Топла продажба ОЕМ тврда бонбона за сладолед со микс наклонетост бр. на работилници: 4 Рок на траење 18 месеци Сертификација HACCP, BRC, ISO, FDA, Halal, SGS, DISNEY FAMA, SMETA REPORT OEM / ODM / CDMO Достапно, CDMO особено во додатоци во исхраната Време на испорака 15-30 дена по одд...

повеќе

Вести

Последни вести

повеќе
истрага
 • партнер 1
 • партнер2
 • партнер3
 • партнер4
 • партнер5
 • партнер2_03
 • партнер8_03