list_banner1
E tusa ai ma La'au Fa'ato'aga i le Lalolagi Atoa, O Fa'afea le Itu e sili atu le fa'atumauina i le gaosiga o lole vaivai?

E tusa ai ma La'au Fa'ato'aga i le Lalolagi Atoa, O Fa'afea le Itu e sili atu le fa'atumauina i le gaosiga o lole vaivai?

O le gaosiga o lole vaivai e le fa'atapula'aina i se vaega fa'apitoa, aua o se mea fa'amalie lauiloa e gaosia i le lalolagi atoa.Ae ui i lea, o loʻo i ai ni nai itulagi e lauiloa mo le faʻaogaina o fale gaosi lole vaivai.

Amerika i Matu, aemaise lava le Iunaite Setete, o loʻo i ai se tulaga taua i le gaosiga o lole vaivai.O nisi o kamupani lapopo'a tetele o lo'o fa'amautu i Amerika ma gaosia ai le tele o lole vaivai.

O Europa o le isi itulagi lauiloa mo le gaosiga o lole vaivai.O atunuu e pei o Siamani, Peretania, ma Netherlands e umi se tala faasolopito o le gaosiga o mea suamalie ma ua lauiloa i lo latou tomai i le gaosia o ituaiga lole eseese, e aofia ai lole vaivai.

 

lole malu01

 

I Asia, Iapani ma Saina ua faʻamautuina i latou lava o ni tagata taʻalo tele i le pisinisi lole vaivai.O kamupani Iapani e ta'uta'ua mo a latou lole suamalie fou ma tulaga ese ma mamanu.Saina, ma lona faitau aofaʻi tele ma le faʻatupulaia o maketi suamalie, ua vaʻaia le faʻatupulaia o le gaosiga ma le taumafaina o lole vaivai.

E taua le maitauina o le gaosiga o lole malu e mafai ona maua i isi atunuu i le lalolagi atoa, ona o le manaoga mo nei suamalie suamalie e faʻalautele atu i tuaoi.O loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o pisinisi, faʻatasi ai ma fale gaosi oloa fou o loʻo tulaʻi mai i itulagi eseese e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o tagata faʻatau ma manaʻoga maketi.


Taimi meli: Iul-06-2023